dilluns, 16 d’octubre del 2017

ENCETEM UN NOU CURS

BENVOLGUDES FAMÍLIES DE CICLE INICIAL

Ja fa unes setmanes que vam donar el toc d'inici a aquest nou curs i ho vam fer amb un bon berenar tot el cicle inicial junt! Va ser un bon moment per compartir i per conèixer-nos tots.
Com ja sabeu, aquest any els alumnes de primària hem canviat el nom de les nostres classes i a través d'unes pistes hem hagut d'esbrinar el nom de cada classe. A quina ciutat viatgem?

Com cada any, els alumnes de cicle inicial han anat realitzant activitats, algunes noves i d'altres no tant, però totes elles ben divertides.

Els alumnes de 1r ja estem immersos en el projecte de la FESTA MAJOR. Hem fet ballar els capgrossos de l'escola i fins i tot hem estat els encarregats de donar a conèixer la Festa Major de Vilapicina - Torre Llobeta als alumnes de l'escola.

Els alumnes de 2n estem descobrint el món "DELS INVENTS". Hem estat molt participatius i tenim un munt d'informació que tots junts estem treballant, poc a poc ens estem posant a la pell d'un inventor. Sabeu com era el telèfon més antic? Doncs els alumnes de 2n ho estem investigant i anirem esbrinant com es van crear moltes de les coses que avui dia ens fan la vida més fàcil.

Ah! I a part del projecte, estem aprenent a utilitzar nous materials. 2n ja s'atreveix amb les regletes per aprendre conceptes matemàtics i a 1r estem descobrint nous jocs per treballar la lectura i l'escriptura.

Moltes gràcies famílies per la vostra ajuda!
Aquí us deixem algunes fotografies perquè pogueu anar veient tot el que anem fent.

https://drive.google.com/open?id=0B1gRKRR15ouOSGRodTdjTWUyTnM


Mariona, Montse, Ruth i Sandra. 

1 comentari:

RECORDA SIGNAR AMB EL TEU NOM I COGNOMS.
Eduquem entre tots i totes.
Aquest bloc s'alimenta dels teus comentaris.
Gràcies.