dimarts, 29 d’abril del 2014

Com es formen els nadons?

Avui ha vingut la tieta de l’Albert. Ens ha vingut a explicar com sortia un bebè, com creixia i que feia pipi i caca. La caca dins la panxa de la mare no fa pudor.  
               Pau, Laura, Manel i Martina
La tieta de l’Albert  ha explicat com neix un bebè, com es forma, que surten de un en un quan són bessons. Alguns poden sortir malalts, però els metges els curen. Els bebès poden sortir de dos maneres: per la vulva o per la panxa.
               Kaden, Roger, Aixa i Alexandra
Avui ha vingut la tieta de l’Albert i ha explicat que els bebès són petits i van creixen durant els mesos que estan dins de la panxa de la mare. Els bebès poden fer pipi i caca, i la caca no fa pudor. Quan està dins de la panxa pot sentir i amb el cordó umbilical   poden menjar. A vegades fan un tall a la panxa perquè surtin.
               Fernando, Maria, Georgina i Diego
Avui ha vingut la tieta de l’Albert i ha explicat com neixen els nadons de la mare. I els nadons poden ser bessons dins de la panxa. I van creixent de mica en mica. I ha explicat que els nadons surten de la panxa als 9 mesos.
              Albert, Edgar i Èrica
La Sílvia ens ha explicat quan un nadó està a la panxa. Ens ha explicat que a dins de la panxa pot fer pipi i caca i ens ha dit que la caca que ha fet no fa pudor. A partir dels 9 mesos el nadó surt de la panxa. El nadó pot ser gruixut o prim.

              Unai, Guillem, Gerard i Êrika

Gràcies per la seva col·laboració



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECORDA SIGNAR AMB EL TEU NOM I COGNOMS.
Eduquem entre tots i totes.
Aquest bloc s'alimenta dels teus comentaris.
Gràcies.