dilluns, 1 de desembre del 2014

UNA VISITA SORPRESA AMB UN CONTE MOLT ESPECIAL

El divendres a la tarda, els alumnes de 2n, vam rebre una visita sorpresa: la Rosa, la mare de l'Izan ens va venir a explicar un conte. Però no un conte qualsevol, és una història molt especial perquè ella mateixa n'és l'autora!
El conte tenia uns protagonistes ben semblants a nosaltres, l'Aina i en Hassan són dos companys de classe, que van a 2n de primària, ben diferents entre ells. A primer cop d'ull no tenen res en comú, però gràcies al canvi de pis de l'Aina acaben veient que potser els uneixen més coses de les que ells mateixos es pensaven! Després d'un temps de no voler parlar l'un amb l'altre i de no voler jugar junts, finalment se'n adonen que jugant junts a bàsquet i a altre coses s'ho passen millor, tot i ser molt diferents!
Tal i com ens va explicar la Rosa en el conte: "Les diferències entre les persones són les que ens enriqueixen i ens ajuda a fer-nos grans. Ser diferents ens fa únics i especials!"
Rosa de part de la classe dels Inventors i dels Castellers de Collserola, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!! Hem disfrutat molt amb l'Aina i en Hassan!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECORDA SIGNAR AMB EL TEU NOM I COGNOMS.
Eduquem entre tots i totes.
Aquest bloc s'alimenta dels teus comentaris.
Gràcies.