dilluns, 9 de febrer del 2015

L'ÓSCAR ENS EXPLICA EL MÓN SUBMARÍ


El divendres passat l'Óscar, el pare del Guillem i el Gerard Fernández ens va venir a visitar per fer-nos una gran conferència del món submarí. Ens va explicar què hi ha en aquest món que estem estudiant, tot comparant-lo amb el què hi ha "sobre l'aigua", allà on nosaltres vivim; i resulta que no és tan diferent perquè sota l'aigua també hi ha éssers vius (animals i plantes), relleu (com volcans, muntanyes, les Fosses Marianes,...) i fins i tot hi ha boscos! 
Un dels dubtes que teníem era l’origen dels peixos i com va aparèixer l'aigua al nostre planeta Terra, doncs l'Óscar també ens va respondre aquests dubtes gràcies a les imatges d'una molt bona presentació.  
Finalment ens va preparar un joc on havíem de parar l'oïda molt bé per reconèixer els sons dels animals. Els vam encertar!
Óscar, moltes gràcies per preparar-nos aquesta conferència, hem disfrutat molt i hem après molt coses noves sobre aquest "món submarí", que encara ens és una mica desconegut però que anirem aprenent i descobrint a poc a poc. 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECORDA SIGNAR AMB EL TEU NOM I COGNOMS.
Eduquem entre tots i totes.
Aquest bloc s'alimenta dels teus comentaris.
Gràcies.