dijous, 19 de març del 2015

BONA TARDA DES DE CALAFELL!!

Bona tarda famílies!

Ahir per la nit, finalment, vam conèixer al pirata Tim i ens va explicar les seves aventures a Calafell i la seva aposta amb la sirena que, com que la va perdre, li devia 200 petxines. Nosaltres com que som molt amables l'hem volgut ajudar i aquest matí hem anat a la platja a buscar-les. Com a recompensa el pirata Tim ahir ens va preparar una gimcana on vam trobar un tresor (unes monedes de xocolata boníssimes).
Després de l'excursió, d'aquest matí, ens mereixíem un bon dinar: uns fideus a la cassola i carn amb xampinyons per agafar forces.
Aquesta tarda hem estat fent uns tallers per conèixer millor el món dels pirates i ara estem berenant un bon pa amb xocolata per poder continuar amb l'aventura....

to be continued!

We are having a good time

Kisses for you and see you tomorrow!




11 comentaris:

  1. Holaaa a tots!! Moltes gràcies per la informació i per les fotos!! Ja veiem que us passeu de meravella. Asier et veiem super be... i et trobem molt a faltar!!! Disfruta mooooooolt!! Demà ja ens explicaras tot!! Petonets

    Jordi, Vane i Marc

    ResponElimina
  2. Ei Pirates!!!!!! Quina enveja! Que podem venir a jugar amb vosaltres????
    Que us ho passeu molt bé! Ja veiem que és així.
    I molts petons dolcets per la Lucía Molina de part dels papes i sobretot del Suso, que et troba molt a faltar!!!!!
    Apa, que descanseu aquesta nit i recordeu tornar demà!!!!
    Us esperem.
    Raul, Ana i Suso!!

    ResponElimina
  3. Apa!!!! Amb tresor i tot!!! Fa goig veure-us les cares! Abraçada apretada per l'Arnau i petons per a tot@s! I gràcies a les senyoretes per cuidar-los tan bé!!!
    Raül i Mar

    ResponElimina
  4. Hola piratillas!!. Ja veiem que us ho passeu molt bé. Asier, tete, el dinar sense tu ha estat mooolt aborrit. Ja tenim ganes de veure't. Disfruta molt i que dormis molt bé. T'estimem moooolt. Mooooolts petons.
    Els iaios i Marc

    ResponElimina
  5. Hola Pirates! Moltes gràcies per les fotos!! Això si que és una superaventura Alba Riveiro! Que passeu una molt Bona Nit i a passar-ho molt bé!! Petons per tots!!
    JC, Pol i Núria

    ResponElimina
  6. Hola Super Piratas!!!!!!Que guay todo!!!!Besos para todos y el mas grande para Daniel ,de los papas y del primito Lucas.

    ResponElimina
  7. hola Xavi Zuferri soc el tete i et trobo a faltar una mica i el teu malic també, je,je,je!!! I jo soc la mama i t'envio un petó molt fort i de part del papa un achuchón. Pirates demà al matí esteu ben atents i a veure si teniu sort i veieu el eclipse solar.
    Bona nit
    Ramón, Esther i Marc

    ResponElimina
  8. Hola piratas! Qué bien lo pasais!! Pirata Aroa que no vemos mucho en las fotos!!!! Pero seguro que estás genial. Besitos de los papis y un miau de Moly.

    ResponElimina
  9. Que chulas las habitaciones...que os lo paseis muy bien!!!!ya te hecho mucho de menos Unai Rodriguez Amores. Un super beso de tu hermana,la mama y el papa!!

    ResponElimina
  10. Vaya envidia que dais yendo a la playa y todo aunque no haya hecho mucho solete.
    Cristina te echamos de menos ya, tu hermana Sara mucho mucho, vuelve pronto pero disfruta el dia que queda.
    Salutacions a les profes que esteu allà en "cuerpo y alma".
    Familia Bolivar Martínez.

    ResponElimina
  11. Vaya envidia, piratas y todo!! Os echamos mucho de menos pero nos encanta veros tan contentos. Victor, hoy nos hemos acordado mucho de ti viendo Pasapalabra!! Maria, Winnie te echa mucho de menos. ¿Cómo se lo esta pasando Koala? Un beso enoooooorme y mañana nos explicáis todo "a dos bandas"

    ResponElimina

RECORDA SIGNAR AMB EL TEU NOM I COGNOMS.
Eduquem entre tots i totes.
Aquest bloc s'alimenta dels teus comentaris.
Gràcies.