dimecres, 18 de març del 2015

NOTíCIES FRESQUES DES DE COLÒNIES!

Bona tarda pares, mares, avis, germans,....

Us portem notícies fresques des de Calafell, on els nens i nenes de 1r i 2n estem de colònies. Alguna coseta ja haureu vist per l'Instagram de l'escola, però aquí us fem un breu resum del que hem fet fins ara.
Ja només pujar a l'autocar hem rebut una carta del pirata Tim, l'únic pirata que queda a Calafell. Ens ha dit que ens espera perquè coneguem les seves aventures i diu que potser ens vindrà a fer una visita...
Quan hem arribat a la casa, ràpidament hem esmorzat, ja teníem gana! Després de jugar durant una estona ens hem instal·lat a les habitacions. Ja hem escollit el nostre llit!
Per dinar i agafar forces uns bons uns macarrons i una carn boníssima, de postre una fruita per tenir moltes vitamines! A la tarda hem fet una gimcana per conèixer als amics del pirata Tim, amb diferents activitats i jocs molt divertits.
Estem disfrutant moltíssim i arrebossats de sorra fins dalt. Estem arribant al final del dia una mica cansats, però molt contents i satisfets.

Us enviem una forta abraçada i petonets per tots!

P.D: hem rebut les vostres abraçades i petons que ens heu enviat per l'Instagram de l'escola!



12 comentaris:

  1. Hola Pirates! Ja veiem que us ho esteu passant molt bé! A seguir disfrutant de l'aventura!! Una abraçada per tots i un petó enorme per la Pirata Alba Riveiro!
    Alba el Pol diu que t´ho passis molt bé i que et troba molt a faltar!

    JC, Núria i Pol

    ResponElimina
  2. Ostres que bé que us ho passeu piratilles!!! Aqui la casa esta molt buida sense tu Asier!!! Disfruta mooooooolt. Mooolts petons!
    PD: sóc el Marc Asier espero que t'ho passis molt bé ,jo volia anar amb tu a la motxila petons!!!!!

    Jordi, Vane i Marc

    ResponElimina
  3. Hola nens ,nenes i mestres. Som la familia de la Cristina Bolivar . Ja veiem que us ho esteu passant superbé i que heu de fer moooltes activitats encara. Gaudiu de l´experiència.
    Cristina un beso muy fuerte de parte del papa, la mama y la Sara.

    ResponElimina
  4. Hola a peques i grans!!! Deu n'hi do com us ho esteu passant! Ens encanta veure-us tan contents! Que ho passeu molt bé i que descanseu aquesta nit. Arnau Climent! Una abraçada apretada! Ah! De part del Jess, que potser dormirà al teu llit! Mèu!
    Mar i Raül

    ResponElimina
  5. Hola a todos!! Que bien lo estais pasando ...seguir disfrutando mucho!! Daniel Martínez un beso enorme de los papis .Te queremos un montón! Al abordaje piratasssss!!!!

    ResponElimina
  6. hola piratas!!! somos la familia del xavi arias.pasatelo muy muy bien.nosotros desde aqui vamos viendo lo que haces.te queremos mucho tu hermano sergi cuidara de tus hijos mientras tu estes alli. un besito muy grande te queremos y los yayos tambien

    ResponElimina
  7. ¡Hola! Pasadlo muy bien, ya nos explicaréis lo que habéis hecho esta noche. Un beso para todos y uno un poco más grande para Marc.
    Marina, Pol, Toni y Cristina
    ¡Ah! Marina y Pol dicen que te echan de menos y que se aburren sin ti.

    ResponElimina
  8. a disfrutar muchos besitos para todos, sobre todo para JAN de parte de David Sonia y de Pau

    ResponElimina
  9. Bona nit piratillas...petons Jordiet del papa ,mama i Óscar. A casa falta el chicho terremoto...et trovem a faltar...disfruta molt.t

    ResponElimina
  10. Hola Pirates grans i petits, ja veiem que ho esteu passant molt bé, Ens alegrem molt, seguiu així gaudint de cada moment!. Un petó molt fort per tots i un d'especial pel Víctor...

    Lucía-papa i mama.

    ResponElimina
  11. Pasarlo genial,miles de besos piratas.te queremos carlos

    ResponElimina
  12. Pasarlo genial! ya nos explicareis todo con todos los detalles de las colonias Un beso muy grande para todos sobre todo para Unai Rodriguez amores de 2ºB. De la seva tata,el seu pare y la seva mare,que te lo pases fenomenal guapo!!!

    ResponElimina

RECORDA SIGNAR AMB EL TEU NOM I COGNOMS.
Eduquem entre tots i totes.
Aquest bloc s'alimenta dels teus comentaris.
Gràcies.