dimarts, 2 de juny del 2015

CONGRÉS DE CIÈNCIES


Com ja molts de vosaltres sabreu, els alumnes de 2n de primària de la nostra escola han estat tot el trimestre treballant en un projecte molt interessant. Un projecte relacionat amb la llum, amb l'objectiu de presentar-se al II Congrés de Ciències que organitza en CRP de Nou Barris, juntament amb el de l'Eixample i Sant Andreu. 
Doncs després de molt d'esforç i molt treball, el gran dia de la ponència ha arribat. El dijous 27 de maig, vam anar a "Fabra i Coats" a Sant Andreu, on ens reuníem totes les escoles que exposàvem aquell dia, per poder presentar el nostre treball. 
Va ser un dia màgic, portàvem temps esperant-lo! Al matí van aparèixer molts nervis (com els hi passa a tots els artistes!), però finalment va arribar el nostre torn i ho vam fer "espectacularment bé!". 

Els alumnes de 2n van defensar el seu projecte amb les mateixes ganes i il·lusió que ho han fet durant tot el trimestre. Des de l'equip de mestres us volem felicitar per la feina que heu fet i per l'esforç, dedicació i ganes que hi heu posat. FELICITATS!!! I també volem aprofitar per agraïr a les famílies la vostra col·laboració! Moltíssimes gràcies! 

Per poder veure una petita pinzellada de com va ser aquell dia, premeu aquí

Més endavant, quan l'organització hagi penjat els vídeos de les ponències us farem arribar l'enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECORDA SIGNAR AMB EL TEU NOM I COGNOMS.
Eduquem entre tots i totes.
Aquest bloc s'alimenta dels teus comentaris.
Gràcies.